Aktuellt

Nu söker vi en ny förbundschef

2024-04-16

Nu söker vi en ny förbundschef som vill leda och driva utvecklingen av samordningsförbundet och dess verksamhet tillsammans med förbundets styrelse!

Läs mer

Från ensamhet till gemenskap

2023-12-01

Samverkansprojektet kring ofrivillig ensamhet – Omtanke Helsingborg – börjar nu gå in för landning inom vårt sammanhang i Samordningsförbundet Helsingborg. Med ett brett lösningsfokus och enormt engagemang har projektet mobiliserat förmåga och kunskap kring att förebygga ofrivillig ensamhet.

Läs mer

Gemensamma kunskapspass

2023-09-25

Under hösten 2023 och våren 2024 genomför samordningsförbunden NNV Skåne och Helsingborg tillsammans med sina parter Region Skåne, kommuner, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen ett antal gemensamma kunskapspass.

Läs mer

Förstudie: Välfärdsguiden

2023-06-14

Välfärdsguiden är en integrerad digital plattform som ska guida individer genom ett utbud av tjänster och aktiviteter för rätt stöd som stärker individers förmåga att ta del av samhällets- och arbetsmarknadens möjligheter.

Läs mer

Peer Support

2023-05-23

Peer Support är en ny process som ska utveckla samverkan mellan Region Skånes vuxenpsykiatri och Socialförvaltningen i Helsingborgs stad med fokus på individens återhämtning och förflyttningar mot ett framtida arbete.

Läs mer

Varmt välkommen till höstens kunskapspass – Parterna berättar

2023-05-10

Under hösten 2023 och våren 2024 så genomför samordningsförbunden NNV Skåne och Helsingborg tillsammans med sina parter Region Skåne, kommuner, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen ett antal gemensamma kunskapspass.

Läs mer